Almeva steunt Muziekids De KinderKliniek

Bij Almeva denken we niet alleen aan onze klanten en aan onszelf maar ook zeker aan de maatschappelijke dingen in het leven.Almeva is daarom een “grote vriend” geworden van de Muziekids De KinderKliniek.

In de muziekstudio van de Muziekids kunnen patiëntjes die behandeld worden in DeKinderkliniek, een super muzikale ontdekkingsreis maken!
Muziekids Studio Almere is een sfeervolle, kleurrijk ingerichte ruimte, gevestigd in DeKinderkliniek Almere waar kinderen van 0 tot 18 jaar die op het bezoek komen bij dokter of specialist, zich fijn kunnen vermaken met het spelen op diverse muziekinstrumenten. Dus niet in de wachtkamer moeten wachten met allerlei zieke mensen die met infusen lopen of in rolstoelen zitten, maar een speciaal op kinderen ingerichte ruimte. Met bijvoorbeeld ook een ´open´ ontvangstbalie waar de kinderen de gastvrije receptionistes in de ogen kunnen kijken. Muziekids Studio Almere wordt voornamelijk door vrijwilligers gerund, onder toezicht van de studiomanager die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de studio.

Wij van Almeva zijn blij en trots dat wij een bijdrage kunnen leveren aan dit fantastische initiatief.
Wilt u meer weten over Muziekids? Of zelf een bijdrage leveren?
Kijk dan eens op de site van Muziekids.

Foto’s

Nieuws

Menu